Tutireceptek.hu fejléc

Koldus kotlett recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1/5kg burgonya
só,bors
2 kávés kanál finomra vagdalt zöldpetrezselyem
3 tojás

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk,belereszeljük hideg vizbe,szűrőbe öntjük,a vizet jól kinyomkodjuk belőle.Felverjük a tojásokat hozzá adjuk a burgonyát,fűszerezzük.Kanállal tükörtojássűtöbe,forró olajba szedjük és pirosra ropogosra sütjük.

Tanácsok:
Tejfölös tökfözelék a legkiválobb mellé de bármilyen mártásos étel mellé kitűnő.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Germana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos kotlett » Kolduslovag » Kijevi kotlett » Koldustorta
» Sajtos-tejszínes kotlett » Sajttal sütött kotlett » Koldus lepény » Körtés kotlett
» Dhal » Rizs thai módra » Röszti » Fűszeres sárga rizs
» Csőben sült vegyes zöldség » Rizsotto » Sárga mandulás rizs » Sajtos burgonyaköret


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.