| Kolbászos Pizza receptPizzák Hozzávalók: kb 1 dl víz (langyos) porcukor porélesztő (1 zacskó) só liszt (fél kiló) olivaolaj (1,7 dl) paradicsompüré (2 db) bazsalikom oregánó kolbász mozzarella sajt Elkészítés: A langyos vízbe beleszórok kevés porcukrot és a porélesztőt. Mire felfut beleteszem a sót a lesztet és az olajat összegyúrom és pár órán át állni hagyom. Én egy nappal előre szokta elkészíteni és ilyenkor a hűtőbe rakom letakarva. A szószhoz a paradicsompürét a fűszerekkel összekeverem, ezt rakom a tésztára majd jöhetnek a feltétek. A legfinomabb szerintünk egy jó minőségű kolbász, de bármit lehet rakni mellé. Én személy szerint imádom a brokkolit, kukoricát, paradicsomot. Természetesen a brokkolit elötte leglább pár percig forró vízben kell főzni. Majd a tetejére rárakom a mozzarella sajtot, amit nem szükséges ereszelni, nagyon szépen szétolvad ha szeletekben is rakom rá! Sütöben közepes fokozaton nagyjából 40 percig sütöm. Vigyázat!!! Extra sok kalória, de igazán finom, laktató étel. :) Tanácsok: A kalória természetesen nem adgonként értendő hanem az egész egyben :) Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: 4000 kcal Szénhidráttartalom: sok gramm Zsírtartalom: rengeteg gramm A receptet beküldte: Spiritus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |