Tutireceptek.hu fejléc

Mazsola leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Mazsola
Tejföl
Liszt
Cukor
Víz

Elkészítés:
Vízben felteszem főzni a mazsolát,aki sűrűbben szereti az tehet bele kettő zacskóval is.Kicsit főzöm amíg szépen megdagadtak a szemek,teszek bele cukrot vagy édesítőt ízlés szerint,majd tejfölös habarással sűrítem.Van aki világos rántással készíti habarás helyett.

Tanácsok:
Jó étvégyat hozzá!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Jutka2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz csicseriborsó leves » Anyukám tojáslevese » Gyors sajtleves » Kétszinű mazsolás kuglóf
» Finom zöldbab leves » Galyasági korhelyleves » Áfonyás almaleves » Anna Zöldség levese
» Bográcsos krumplileves » Karottakrémleves » Hideg sárgabarackleves » Hideg túróleves
» Minestrone leves » Starnbergi sajtleves » Vasutas leves » Mazsolás túrós batyuk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.