| Kecskesajtos paradicsomsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg paradicsom 3 evőkanál balzsamecet só bors 5 evőkanál olívaolaj 1 csokor snidling 1 csokor petrezselyem 40 dkg lágy kecskesajt Elkészítés: Kockázzuk fel a paradicsomot. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Közben készítsünk szószt az ecetből, olajból, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és petrezselymet. A szószt keverjük össze a paradicsommal. A négy részre vágott kecskesajtot tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, és tegyük a forró sütőbe. Figyeljünk, mert gyorsan megolvad, főleg, ha érettebb! Ha átforrósodott, vegyük ki, vizes késsel vágjuk ketté, és tegyük a salátára. Ropogós bagettel mennyei! Elkészítési idő: 25 perc Kalóriatartalom: 370 kcal A receptet beküldte: _kleo_ Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |