Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajtos paradicsomsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg paradicsom
3 evőkanál balzsamecet

bors
5 evőkanál olívaolaj
1 csokor snidling
1 csokor petrezselyem
40 dkg lágy kecskesajt

Elkészítés:
Kockázzuk fel a paradicsomot. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Közben készítsünk szószt az ecetből, olajból, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és petrezselymet. A szószt keverjük össze a paradicsommal. A négy részre vágott kecskesajtot tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, és tegyük a forró sütőbe. Figyeljünk, mert gyorsan megolvad, főleg, ha érettebb! Ha átforrósodott, vegyük ki, vizes késsel vágjuk ketté, és tegyük a salátára. Ropogós bagettel mennyei!

Elkészítési idő: 25 perc
Kalóriatartalom: 370 kcal

A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomsaláta 2. » Kecskesajtos sali » Paradicsomsaláta » Rokfortos paradicsomsaláta
» Nyári paradicsomsaláta » Kecskesajtos pulykasaláta » Kecskesajtos tekercs » Tejfölös paradicsomsaláta
» Juhtúrós paradicsomsaláta » Kifli kecskesajtosan » Tonhalas paradicsomsaláta » Hagymás paradicsomsaláta
» Kecskesajtos kifli » Kecskesajtos felfújt UD2 » Zöldsaláta csirkével » Sváb kovászos uborka.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.