| Kecskesajtos tekercs receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 200 g kecske kremsajt 200 g kashkaval 1 p liszt 100 g dio 80 g olvasztott vaj fekete bors Elkészítés: A diot es a lisztet "osszedaraltam", hozzakevertem a kashkavalt az olv. vajat, megborsoztam. Jol osszedolgoztam a tesztat, mivel nekem elegge szetesett, tettem hozza meg olivaolajat. Mindezt reggel tettem, mivel ma dolgoznom kellett, becsomagoltam nylonba es hutobe kuldtem turelmesen varni. Delben - ja elobb ebedeltem_ 2 reszre osztottam es kinyujtottam egyenkent. Nalunk a kecskesajt hengercsomagolasu, elvagtam hosszaban 4 fele, miutan pihent kb negyed orat a melyhutoben, igy konnyebb vagni. Ugy osztottam el a tesztat, hogy vegigerjen rajta es mivel szilikonlapon nyujtottam, konnyu volt feltekerni, a vege alulra keruljon. 180 fokon 30 perc sutest ir elo, de az utobbi idoben mindent hosszabb ideig kell sutnom a javasolt idonel. Tanácsok: Az eredmeny egyszeruen fenomenalis!!!!!!! Vigyazat a sajt lassabban hul ki, nyelvegetes utan nem erezni az izet :-) Masnapi tapasztalat, hogy kevesebb kecskesajt is eleg bele, a teszta onmagaban is nagyon finom! Ha mar kihult ajanlatos egy kicsit megmelegiteni fogyasztas elott, hogy a sajt meglagyuljon A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |