Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás paradicsomsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej hagyma,
1/2 kg paradicsom,
1/2 tk só,
3 tk cukor,
2 tk ecet,
1 tk olaj,
1 tk vágott zöldpetrezselyem.

Elkészítés:
A hagymát vékony karikákra vágom és rászórom a sót és a cukrot.
A paradicsomot méretétől függően negyedelem, nyolcadolom, vagy karikákra vágom. Hozzáadom a hagymához, ráöntöm az ecetet, az olajat, rászórom a petrezselyemzöldet és laza keverést követően a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkemáj » Hagymás tengeri saláta » Fokhagymás sült máj » Fokhagymás, tepsis csülök
» Gombás-hagymás-húsmuffin » Fokhagymás ceruzabab » Duplahagymás csirkecomb » Fokhagymás nyúlcomb
» Fokhagymás rakott penne » Szalonnás hagymás krumpli » Medvehagymás krumpli csoda » Nyári paradicsomsaláta
» Hagymás sajtöntet tésztára » Rakott hagymás burgonya » Újhagymás szendvicskrém » Hagymás-őszibarackos karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.