Tutireceptek.hu fejléc

Kavarma Radomirski stílusban ( bolgár étel ) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb, vagy szűz,
fél szál póréhagyma,
1 egész marinált sült paprika,
1,5 dl olaj,
piros paprika,
kevés száraz chili paprika (ízlés szerint),
só, bors,
fél cs. petrezselyem zöld,
kevés friss bazsalikom,
kevés friss borsikafű,
esetleg fokhagyma ízlés szerint.

Elkészítés:
A húst apró darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, a húst rádobjuk, sózzuk, borsozzuk, s hagyjuk megsülni. Amikor világosbarna hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymát, a marinált sült paprika darabokat, majd a száraz chili paprikát, végül a frissen vágott fűszereket.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár rizseshús » Bolgár muszaka » Bolgár ünnepi leves » Bolgár szendvics
» Bolgár gyuvecs » Bolgár raguleves » Bolgár zöldbabos csirke » Bolgársaláta
» Bolgár lecsós csirkemell » Bolgar salata » Bolgár uborkaleves » Tárkonyos csirke nyárson
» Lecsós malac tarhonyával » Sokadik töltött csirkecomb » Pulykamell magos bundában » Brokkolis pulyka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.