Tutireceptek.hu fejléc

Bolgár uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 dl joghurt
1 nagyobb kígyóuborka
4-5 gerezd fokhagyma
kevés kapor, só
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
Az uborkát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymaprésben összenyomjuk, a kaprot apróra vágjuk. Mindent beleteszünk egy levesestálba, hozzáadjuk a joghurtot és annyi hideg vízzel öntjük fel, hogy se túl sűrű, se túl híg ne legyen. Hozzáadunk egy evőkanál olajat, és összekeverjük.
Egy-két órára betesszük a hűtőbe, s hidegen fogyasztjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros uborkaleves » Tejes uborkaleves » Bolgár raguleves » Bolgár szendvics
» Bolgár muszaka » Bolgár gyuvecs » Túrós uborkaleves » Bolgar salata
» Bolgársaláta » Bolgár rizseshús » Uborkaleves főzés nélkül » Bolgár zöldbabos csirke
» Bolgár ünnepi leves » Hideg kapros uborkaleves » Bolgár lecsós csirkemell » Joghurtos uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.