| Bolgársaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 8 szemályre: 2 db nyers uborka /kb.40 dkg/, 4 db húsos zöldpaprika, 4 db kemény paradicsom, 1 közepes fej vöröshagyma, 10 dkg gomolya sajt, só, bors, 2 evőkanál citromlé, 1 evőkanál mustár, 2 evőkanál olaj Elkészítés: Az uborkát, zöldpaprikát, paradicsomot és a hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vádjuk. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük és a felaprított zöldségfélékre öntjük. Óvatosan átforgatjuk, reszelt gomolyasajttal meghíntve tálaljuk. Tanácsok: Tehetünk rá egy kefírt, laktatóbb. /Saját tapasztalat./ egy adag:120 kcal Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 120 kcal A receptet beküldte: Cicamica Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |