Tutireceptek.hu fejléc

Bolgársaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
8 szemályre: 2 db nyers uborka /kb.40 dkg/, 4 db húsos zöldpaprika, 4 db kemény paradicsom, 1 közepes fej vöröshagyma, 10 dkg gomolya sajt, só, bors, 2 evőkanál citromlé, 1 evőkanál mustár, 2 evőkanál olaj

Elkészítés:
Az uborkát, zöldpaprikát, paradicsomot és a hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vádjuk. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük és a felaprított zöldségfélékre öntjük. Óvatosan átforgatjuk, reszelt gomolyasajttal meghíntve tálaljuk.

Tanácsok:
Tehetünk rá egy kefírt, laktatóbb. /Saját tapasztalat./

egy adag:120 kcal

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 120 kcal

A receptet beküldte: Cicamica

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almaszósz (almásgombóc mellé) » Olívasaláta » Meggymártás » Majonézes fokhagyma
» Szilveszteri lencsesaláta » Tzatziki » Uborkás rokfortsaláta » Savanyú káposzta saláta
» Kapris kínai saláta » Paradicsom nyersen télire » Fokhagymás répasaláta » Csodafinom pácolt fokhagyma
» Csemege » Ördögsaláta » Diétás franciasaláta » Kitti salija


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.