| Karfiollal töltött palacsinta receptTésztafélék Hozzávalók: Tojás Liszt Só Tej,vagy szódavíz Étolaj Ételízesítő Karfiol Zsemlemorzsa Elkészítés: Palacsinta tésztát készítünk a megszokott módon,csak nem édes tésztát hanem sósat,és megsütjük a szokásos módon. A karfiolt rózsáira szedjük,és ételízesítős vízben puhára fözzük.Ha megfőtt leszűrjük,és jól lecsepegtejük.Ha valakinek kell,akkor még sózhatja utólag is. Ezután villával összenyomjuk egy tálban a karfiolt.A kisütött palacsintákat megtöltjük a karfiollal,majd összehajtjuk.Nem a szokásos módon tekerjük.A karfiolt a palacsinta közepébe tesszük,majd alulról ill.felülről behajtjuk,végül a két szélélt is ráhajtjuk.(Egy kis batyu lesz belőle)Ezután már csak panírozni kell mint a rántott húst,végül olajban kisütjük.Hús helyett bármilyen körettel fogyasztható,laktató. A receptet beküldte: Rumino Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |