| Mazsolás palacsinta receptSütemények, édességek Hozzávalók: egyszerû palacsinta alapmassza, 10 dkg mazsola, 1 dl tej, 1 evõkanál rum (vagy 1 teáskanál rumaroma), 1 evõkanál sárgabaracklekvár, 1 evõkanál porcukor. Elkészítés: A megmosott, leszárazott mazsolát elõzõ este beleteszem a rummal ízesített tejbe és a palacsinta elkészítéséig áztatom benne. A palacsintamasszába belekeverem a leszûrt mazsolát és a sárgabaracklekvárt, majd a palacsintákat egyenként megsütöm. Kevés porcukorral megszórva összesodrom és tûzálló tálba rakom. A sütõben éppen csak átforrósítom, de pirítani nem szabad. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |