| Karfiolkeksz receptLevesek Hozzávalók: 1 karfiol 10 dkg reszelt parmezán 2 tojás 2 evőkanál olívaolaj 1 csomag metélőhagyma apró karikákra vágva 3 gerezd fokhagyma összetörve 1 teáskanál bazsalikom fél-fél teáskanál só, őrölt fehér bors Elkészítés: A karfiolt reszeld le, sózd meg és 20 percig hagyd állni, majd laza szövésű textilen keresztül facsard ki a felesleges levét. Egy tálban kevered össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát oszd 6 vagy több részre, formázd laposra, majd fektesd sütőpapírral bélelt tepsibe. Sütőben 180-200 fokon kb. 35-40 perc alatt ropogósra sül Ízlés szerinti szószokkal vagy tejföllel fogyasztható. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |