Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolkeksz recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 evőkanál olívaolaj
1 csomag metélőhagyma apró karikákra vágva
3 gerezd fokhagyma összetörve
1 teáskanál bazsalikom
fél-fél teáskanál só, őrölt fehér bors

Elkészítés:
A karfiolt reszeld le, sózd meg és 20 percig hagyd állni, majd laza szövésű textilen keresztül facsard ki a felesleges levét.
Egy tálban kevered össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát oszd 6 vagy több részre, formázd laposra, majd fektesd sütőpapírral bélelt tepsibe.
Sütőben 180-200 fokon kb. 35-40 perc alatt ropogósra sül

Ízlés szerinti szószokkal vagy tejföllel fogyasztható.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pöttyös pecsenye » Pikáns húsgombóc leves » Finom zöldségleves » Hideg szilvakrémleves
» Sonkás-gombócos leves » Galyasági gombás.velős gulyás » Zöldborsóleves » Bögrés raffalló
» Tökmagkrém cukkinivel » Tojásleves » Nyírségi gombócleves 2. » Zellerleves
» Hideg kecskeméti barackleves » Hideg leves kétféle dinnyéből » Húsleves - Darált húsból » Gombaleves Juca módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.