Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50dkg zöldborsó
1,csokor zöldpetrezselyem
3dkg liszt
2 dkg zsír
pirospaprika

delikát

Elkészítés:
A zöldborsót sós vízben felesszük főni.A lisztből és a zsírból világos rántást csinálok ha kész hozzá adom a pirospaprikát fel engedem vizel és a leveshez adom..Vaj galuskát csinálok mellé.

Tanácsok:
Ezt a levest lehet tejesen is el készíteni.A kór a rántást tejel készítem el.


A receptet beküldte: Tessza35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes zöldborsóleves » Zöldborsóleves galuskával » Tarhonyás zöldborsóleves » Zöldségragus tarja
» Rizses krémleves » Savanyú-édes leves » Rebarbara leves » "Beteges" leves
» Kelkáposztás krumplileves » Joghurtos málnaleves » Csirkés rizseshús » Tavaszi zöldfűszeres leves
» Tejfölös zöldbab leves » Kelleves húsgombóccal » Bugonyaleves csülökkel » Sajtosrudacska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.