Tutireceptek.hu fejléc

Uborka leves kaprosan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kígyóuborka
1 pohár joghurt
1 kávéskanál só
1 késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál vegeta
1 csokor kapor

Elkészítés:
Hideg uborkaleves 2.

Az uborka egynegyedét hámozás nélkül uborkagyalun leszeleteljük. A többi részét lehámozzuk, felkockázzuk..és fél liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor belekeverjük a joghurtot és összeturmixoljuk. A félretett uborkaszeletekkel és apróra vágott kaporral díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági zellerkrémleves » Ricsaleves » Spárgakrém leves » Falusi paszulyleves
» Vaníliás almaleves 2. » Hideg rebarbaraleves » Mazsolás vanílialeves » Kötött tészta leves
» Holland sajtleves » Lencseleves virslivel » Gyümölcs leves 1 » Pikáns csibeszíveleves
» Ököruszály leves » Köcsögös leves » Citromkrém leves » Gyümölcsleves Lajos módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.