Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy csirke(tisztított),
2 csokor kapor,
1 pohár jughurt,
60 dkg burgunya,
2 dkg vaj,
1 teáskanál delikát,
só.

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre.
Minden oldalát megsózzuk.
Összekeverjük egy pohár joghurttal,két csokor kaporral és a delikáttal.
Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát.
Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben,alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros újburgonya » Kapros, juhtúrós galuska » Kínai tésztás csirke » Ananászos csirke/pulyka
» Csirkemell Mérő módra » Tepsis, lecsós csirkemáj » Borzas csirkecomb » Kaukázusi csirke 2
» Finom csirkecomb » Tésztás csirke » Részeg csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell
» Kefíres rántott csirke » Rakott hagymás csirke » Kínai mézes csirke » Hawai csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.