Tutireceptek.hu fejléc

Kapribogyós sertés-tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
600 gr sertés hús
1 hagyma
5 csemege uborka
2 evk. kapribogyó
5-10 szem gyöngyhagyma
1 evk. mustár
só,bors
2 dl tejföl
1 evk. liszt
1 dl száraz fehérbor

Elkészítés:
A hagymát felaprózzuk,megdinszteljük.Hozzáadjuk a vékony csíkokra szeletelt húst,megsózzuk és lefedve majdnem puhára pároljuk.
Ekkor hozzáadjuk a feldarabolt kapribogyót,csíkokra vágott uborkát,gyöngyhagymát,mustárt,borsot.
Amikor teljesen puha,tejfölös-lisztes habarással besűrítjük és a bort hozzáöntve kiforraljuk.


A receptet beküldte: mongi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapribogyós csirkemell » Sütőben sült marhapörkölt » Ananászos karajtekercs » Tejben sült csirkecomb
» Sült hús ananásszal » Csípős csirke kfc-módra » Fokhagymás csirkemell » Kalóriaszegény fasírozott
» "Jénai" sertéssült » Marhapörkölt » Sajtos rakottas » Apa-féle vasi pecsenye
» Sertésmáj gombával » Holland csirke » Cowboy reggeli » Erdész pörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.