Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús Kati módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirke- vagy pulykamell szeletekre vágva (de jó a comb vagy szárny is)
1 kg burgonya nyersen felkarikázva
2,5 dl főzőtejszín
ételízesítő

Elkészítés:
A húst megszórom ételízesítővel, jól összekeverem. Ugyanezt teszem a burgonyával is. Egy mélyebb jénaiba teszem a krumplikarikák felét, erre jön a hús, majd a maradék krumpli. Ráöntöm a tejszínt, lefedem az edényt, és egy óráig párolom-sütöm.

Tanácsok:
Nagyon gyorsan megvannak az előkészületek, és a siker garantált. Próbáltam sertéskarajból is, azzal is nagyon finom lett.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gomba mediterrán módra » Tejszínes-csokis piskóta » Sertéskaraj Havanna módra » Tejszínes-tárkony leves
» Rakott krumpli Ági módra » Tejszínes eperleves » Fasírt Marcipanbaba módra » Tejszínes karalábéleves
» Tejszínes csirke gazdagon » Kocsonya borsodi módra » Sertésláb ínyenc módra » Tejszínes pogácsa 2.
» Fogasfilé bakonyi módra » Epres-tejszínes » Tejszines spenótos tészta » Banankenyer Maris modra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.