| Kakukkfüves gombás kuszkusz receptKöretek Hozzávalók: 1,5 dl kuszkusz 3 dl alaplé (zöldség) 1 (lila)hagyma 1 gerezd fokhagyma csipet szárított kakukkfű 6-8 nagyobb csiperkegomba 4 dkg bacon só bors Elkészítés: Az alaplét felforraljuk és ráöntjük a kuszkuszra. Lefedjük az edényt, és 10 percig állni hagyjuk. A bacont felkockázzuk, majd lassú tűzön pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, majd a felszeletelt gombát. Amikor már majdnem kész a gomba, hozzáadjuk a fokhagymát és a kakukkfüvet. Pár perc után összekeverjük a kuszkusszal, borsozzuk és ha nem elég sós, akkor sózzuk. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |