Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyesparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
Fél liter joghurt, 2x 2.5 dkg zselatin, 2x2o csep édesitő, 2 tasak tejszinpor, 30 dkg meggy

Elkészítés:
A zselatin egyik tasakát a leirás szerint elkészitem, a másikat nem vízet hanam az átpaszizozott meggyel kavarom simára,és ugy melegitem de nem forralom fel, mindegyikbe beleteszem az édesitőt. Mig kihül felverem a tejszint, és külön külön hozzáadom a zselatinos masszához, Folpakkal kibélelem a bordasütőt, először a meggyeset beleöntöm, mjd a fehérmasszát
ovatossan megkeverem,hogy márványos legyen és a
mélyhűtőbe teszem kb 2 órára fogyasztható


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos padlizsánsaláta » Barackjoghurtos- sütemény » Joghurtos tönkölykenyér » Joghurtos csirke
» Joghurtos málnafagylalt » Meggyes-joghurtos sütemény » Joghurtos finomság. » Joghurtos lángos
» Joghurtos baracktorta » Joghurtos-kekszes csirke » Joghurtos szelet » Joghurtos almakrém
» Joghurtos párolt csirke » Joghurtos csokiszelet » Joghurtos gyümölcspuding » Joghurtos-málnás kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.