Tutireceptek.hu fejléc

Magyaróvári borjúborda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet 16-18 dekás borjúborda,
12 dkg margarin, vagy vaj,
8 g paradicsompüré,
4 dkg liszt,
20 dkg gombapép,
16 dkg sonka,
16 dkg zsíros sajt, pl. óvári.

Elkészítés:
A borjúbordák széleit vékonyan többször bevágom, sózom, majd margarinban, vagy vajban megsütöm.
Arra kell ügyelni, hogy a csontoknál is átsüljön.
Utána egy alacsony szélű tűzálló tálba helyezem, megkenem gombapéppel, elosztom rajta a sonkaszeleteket és egy- egy sajtszelettel, fedem le.
A sütőben a sajtot rásütöm a bordára.
A maradék vajból, a paradicsompüréből és a lisztből egy pecsenyelevet készítek, összeforralom és átszűröm.
A megsült bordákat egy tálra teszem és körülöntöm a pecsenyelével.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia borjúborda » Magyaróvári szelet » Magyaróvári csirkemell » Olivás-rozmaringos csirke
» Sonkás csirkeszelet » Galyasági vegyes pörkölt » Rokfortos csirkecomb » Csíki kakas
» Chiken Tikka Masala » Csirkemáj kínai módra » Natúr hús » Csirke francia módra
» Ananászos csirkemell 2. » Őrségi gombás flekken » Mustban párolt karaj. » Csirkemájas csirketokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.