Tutireceptek.hu fejléc

Hússaláta oroszosan recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg soproni felvágott
1 nagy fej vöröshagyma
4 db közepes savanyú uborka
10 db tojás
1 kg héjában főt burgonya
1 kis üveg zsenge cukorborsó
20 dkg majonéz
2 nagy pohár tejföl
őrölt feketebors


Elkészítés:
A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a megpucolt és kihűtött főtt burgonyát és főtt tojást apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízlés szerint ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük.

Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű hússaláta » Gyümölcsös hússaláta » Almás hússaláta » Csirkehússaláta metélttel
» Oroszos hússaláta » Zöldségleves oroszosan » Ponty oroszosan » Szárnyas hússaláta
» Téli hússaláta » Édes-savanyú hússaláta » Hússaláta » Orosz hússaláta
» Szilvás vegyes saláta » Napsaláta » Szicíliai narancssaláta » Dinnye-Campari satáta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.