| Hússaláta oroszosan receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 40 dkg soproni felvágott 1 nagy fej vöröshagyma 4 db közepes savanyú uborka 10 db tojás 1 kg héjában főt burgonya 1 kis üveg zsenge cukorborsó 20 dkg majonéz 2 nagy pohár tejföl őrölt feketebors só Elkészítés: A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a megpucolt és kihűtött főtt burgonyát és főtt tojást apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízlés szerint ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük. Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |