Tutireceptek.hu fejléc

Egyszerű hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg főtt vagy sült húsmaradék(nagyon jó bele a levesből maradt főtthús)
4-5 szem burgonya
2 db csemegeuborka
1 dl majonéz
néhány salátalevél a tálaláshoz
1 kk. ecet


Elkészítés:
A húst és a megfőzött burgonyát apróra kockázzuk, a csemegeuborka felét vékonyra karikázzuk.Tálba rakjuk, és nyakon öntjük a majonéz-ecet-só keverékkel.Salátalevéllel bélelt tálba szedjük, és a maradék csemegeuborkával díszítjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legegyszerűbb bögrés » Túrós pogi egyszerűen » Sült csülök egyszerűen » Egyszerű tiramisu
» Töltött cukkíni egyszerűen » Egyszerű zöldségleves » Egyszerű sajtosrúd » Szárnyas hússaláta
» Almás pite egyszerűbben » Egyszerű ráksaláta » Kuglóf, egyszerű » Egyszerű gyümölcsleves
» Egyszerű sós perec » Sajt gyorsan-egyszerűen! » Vitaminsaláta egyszerűen. » Egyszerű rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.