Tutireceptek.hu fejléc

Hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1/2 kg sült hús,
2 alma,
2 csemeguborka,
1 pohár tejfől,
1 pohár tejszín,
2 dl majonéz,
1 dl száraz fehérbor,
1 citrom leve,
só,
bors

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, közben felcsíkozzuk a húst, az uborkát, a hámozott almát, és összekeverjük a többi hozzávalóval. A burgonyát forrón belekarikázzuk.

Tanácsok:
Egy éjjszakát pihentessük hűtőbe úgy fincsibb.


A receptet beküldte: syl33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Orosz hússaláta » Hússaláta oroszosan » Almás hússaláta » Oroszos hússaláta
» Gyümölcsös hússaláta » Csirkehússaláta metélttel » Szárnyas hússaláta » Téli hússaláta
» Édes-savanyú hússaláta » Egyszerű hússaláta » Római saláta » Cole slow saláta
» Kínai kel kicsit másképp » Majonézes káposztasaláta » Parasztsaláta » Cézár saláta (Mindmegette)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.