| Húsos-chilis-sajtkrémes szarvacska receptHúsételek Hozzávalók: 350 g darált marhahús 350 g darált sertéshús 1 közepes fej vöröshagyma 6 ek olívaolaj 100 g olasz sűrített paradicsom (tubusos) 1 gerezd fokhagyma 1 tk chilipehely frissen őrölt fekete bors ízlés szerint 200 g sajt 1 csokor petrezselyem tengeri só ízlés szerint 400 g szarvacska tészta Elkészítés: Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, és rátesszük a darálthúst. Erős lángon kevergetjük, míg kifehéredig, és ha levet ereszt, elpárologtatjuk róla. A paradicsompürét, az apróra vágott fokhagymát hozzátesszük, pirítjuk egy-két percig, majd sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint chilizzük. Felöntjük kb. 200 ml forró vízzel, és rotyogtatjuk kb.10 percet. Ezalatt kifőzzük a tésztát, leszűrjük, és forrón tartjuk. A húshoz adjuk az apróra vágott petrezselymet, a friss-sajtot, majd a forró tésztát, és lazán átkeverjük. Azonnal tálaljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |