| Húscsíkok magos bundában receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg pulykamellfilé, 20 dkg vegyes mag (lenmag, fekete szezámmag), 2 tojás, 2 evőkanál liszt, só, bő olaj a sütéshez Elkészítés: A húst mosd meg, szárítsd le, vágd vékony csíkokra és sózd meg. A lisztet keverd ki a tojással és egy kevés vízzel, sózd meg. Mélyebb serpenyőben forrósítsd fel az olajat. A húscsíkokat mártsd bele a tojásos tésztába, majd a húst forgasd meg a magokban, végül a forró olajban süsd pirosra. Szedd papírszalvétára, hogy felszívja a felesleges olajat, és tálald. Köretnek burgonyapürét és/vagy párolt zöldséget kínálhatsz hozzá. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |