| Háromhagymás sajtmártásos rukkolás spagetti receptTésztafélék Hozzávalók: 1 csomag 4 tojásos spagetti, 2 fej lilahagyma, 6 gerezd fokhagyma, 6 szál zöldhagyma, 10 dkg rukkola, 1 dl olívaolaj, 20 dkg tejszínes krémsajt, só, őrölt fehérbors. Elkészítés: Megtisztítjuk és megmossuk a zöldségeket. A lilahagymát vékony fél karikára, a zöldhagymát durvára vágjuk, míg a fokhagymát összezúzzuk. Olaj felén megfuttatjuk a lila és zöldhagymát, majd rátesszük a fokhagymát, elkeverjük, és kevés vizet öntünk hozzá. Rákanalazzuk a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk és összeforraljuk. A tésztát bő, sós forró vízben kifőzzük a tasakon leírt ideig, majd szűrjük, és öblítés nélkül összekeverjük a raguval. A maradék olajat felmelegítjük, beletesszük a rukkolát és elkeverjük. Abban a pillanatban már le is vesszük, és a tésztához keverjük, majd tálaljuk. Ízlés szerint tehetünk a tetejére reszelt sajtot. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |