Tutireceptek.hu fejléc

Háromhagymás sajtmártásos rukkolás spagetti recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 csomag 4 tojásos spagetti,
2 fej lilahagyma,
6 gerezd fokhagyma,
6 szál zöldhagyma,
10 dkg rukkola,
1 dl olívaolaj,
20 dkg tejszínes krémsajt,
só,
őrölt fehérbors.

Elkészítés:
Megtisztítjuk és megmossuk a zöldségeket.
A lilahagymát vékony fél karikára, a zöldhagymát durvára vágjuk, míg a fokhagymát összezúzzuk.
Olaj felén megfuttatjuk a lila és zöldhagymát, majd rátesszük a fokhagymát, elkeverjük, és kevés vizet öntünk hozzá.
Rákanalazzuk a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk és összeforraljuk.
A tésztát bő, sós forró vízben kifőzzük a tasakon leírt ideig, majd szűrjük, és öblítés nélkül összekeverjük a raguval.
A maradék olajat felmelegítjük, beletesszük a rukkolát és elkeverjük.
Abban a pillanatban már le is vesszük, és a tésztához keverjük, majd tálaljuk.
Ízlés szerint tehetünk a tetejére reszelt sajtot.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis-spárgás spagetti » Gyors zöldséges spagetti » Spagetti holland módra » Rukkolás céklasaláta
» Spagetti gombás hússal » Gyors tonhalas spagetti » Gombás-zöldborsós spagetti » Tejszínes gombás spagetti
» Zöldséges-csirkés spagetti » Bolognai spagetti másképp » Bolognai szószos spagetti » Mexikói spagetti
» Csípős spagetti » Spagetti diavolo » Rukkolás-baconos rántotta » Spenótos spagetti tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.