| Spagetti diavolo receptTésztafélék Hozzávalók: 500 gr Spagetti só (én tengeri sót szoktam használni), frissen örölt bors 2 db piros chilipaprika 2 gerezd fokhagyma 2 tk olivaolaj 300 ml zöldségleves (alaplé) 3 ek friss citromlé 200 gr rukkola 300 gr tonhal (nem olajos) 1 ek apróra vágott zöldpetrezselyem Elkészítés: Megfözzük és leszürjük a spagettit. Az olivaolajon megpároljuk a karikára felvágott chilipaprikát és a szétnyomott fokhagymát. Ehhez keverjük a spagettit és felengedjük az alaplével. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd pár percig fönni hagyjuk. A rukkolát felvágjuk, én kézzel szoktam kis darabokra tépni, majd a spagettihez adjuk, a darabokra tört tonhallal és a petrezselyemmel. Ha kell ízlés szerint ismét sózzuk és borsozzuk. Jó étvágyat! Tanácsok: Weight watchers: 6 P Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 193 kcal Szénhidráttartalom: 33,4 gr gramm Zsírtartalom: 3,9 gr gramm A receptet beküldte: gubaa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |