Tutireceptek.hu fejléc

Halfilé zödségesen recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg halfilé
2 evőkanál citromlé
10 dkg apróra vágott répa
10 dkg kukorica
10 dkg borsó
1 zöldpaprika
4 paradicsom
2 fej vöröshagyma
4 szelet szalonna
2 evőkanál vaj
1 teáskanál só
1 csomag halízesítő fűszerkeverék

Elkészítés:
A halszeleteket citromlével bedörzsöljük. Feldaraboljuk a paprikát kockára és a paradicsomot is. A hagymát karikára vágjuk.

A szalonnát ropogósra sütjük. A vajat a szalonnazsírba felengedjük. A halat szárazon megsütjük a zsiradékunkban. Megsózzuk, és mikor kész melegen tartjuk. A zöldségeket vízben fedő alatt megpároljuk, annyi legyen a víz amit el is fő. Ráöntjük a halfűszert, beletesszük a halszeleteket és összemelegítjük a zöldséggel. Nem főzzük.

Tanácsok:
Sós főtt vajas burgonyát tálalhatunk hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 1000 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült halfilé sajtmártásban » Rozmaringos halfilé » Zöldséges halfilé » Brokkolis halfilé
» Halfilé sáfrányos vajjal » Tejszínes sült halfilé » Tőkehalfilé sajttal » Fokhagymás tengeri halfilé
» Gombás halfilé » Szezámmagos halfilé » Fokhagymás halfilé » Tengeri halfilé másképpen
» Halfilé dinnyemártással » Fokhagymás-kapros halfilé » Pikáns halfilé » Kapros, krumplis halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.