Tutireceptek.hu fejléc

Halfalatok joghurtdippel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 dl joghurt, mustár, só. bors, kapor,
20 dkg sovány tengeri halfilé, 1 teáskanál olaj,
2 szem kis főtt burgonya

Elkészítés:
2 dl joghurtot kikeverünk mustárral, sóval, apróra vágott kaporral. 20 dkg sovány tengeri halfilét kockákra vágunk. Sózzuk, borsoszzuk és teflonserpenyőben, 1 teáskanál olajon hirtelen megdütjük. A halfalatokat a joghurtdipbe mártogatjuk, hozzá 2 kis főtt burgonyát fogyasztunk.

Tanácsok:
Fogyókúrás vacsorának is tökéletes, főleg akkor, ha az ebédünk zőldfűszeres burgonyasaláta volt.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ausztrál garnélasaláta » Pityókás ponty » Sült tonhal sajttal » Töltött hal
» Sajtos-gombás halfilé » Tejszínes sült halfilé » Szusi » Sült lazac cukkíni mártással
» Tésztában sütött tonhal » Ponty szolnokiasan » Süllő mandulamártással » Tengeri frittata
» Sült hal gombás mártásban » Rántott csuka » Svéd heringsaláta » Grillezett hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.