| Hagymás sült pióca receptEgytálételek Hozzávalók: 4-5 kövér élő tyúk 15 pióca 10dkg zsír 1 nagy fej vöröshagyma só Elkészítés: A 4-5 kövér tyúkot megkopasztjuk a mellén,és a szárnya alatt.A lecsupaszított bőrre rakjuk az éhes piócákat.hagyjuk addig szívják magukat vérrel,amig teljesen kigömbölyödnek,és maguktól leválnak.(A tyúkok nem tudják kicsipkedni,mert a csőrük közül a piócák kihengerednek) A piócákat forró hagymás zsíron megsütjük,sós fött krumplit,vagy kását adunk hozzá köretnek. Tanácsok: Ezt a receptet csak az érdekesség kedvéért írtam le,soha nem hallottam róla..eddig:)) Kipróbálni sem fogom,ez biztos:)) Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Aszpázia Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |