| Hagymamártásban sült nyúl receptHúsételek Hozzávalók: 1 házi nyúl 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 tk só 1 kk őrölt chilli 1 kk őrölt bors 1 ek fehérbor ecet 1 ágacska rozmaring kb. 50 ml olivaolaj 1 dl húsleves. Elkészítés: A hagymákat kockákra vágom, a rozmaring levélkéket felaprítom, majd a többi hozzávalóval együtt finom, egynemű, kifehéredő mártássá turmixolom. A feldarabolt nyulat alaposan bekenegetem ezzel a mártással, majd egy tűzálló tálba teszem. Aláöntök 1 dl húslevest, fóliával letakarva 180 C-on sütöm egy órán át, majd fólia nélkül további fél óráig. Ekkor időnként meglocsolom a saját szaftjával. A receptet beküldte: Limmortalite Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |