Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet marhahús
4 db főtt tojás
1 pohár tejföl
6 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
étolaj, só, bors

Elkészítés:
A marhahús szeleteket vékonyra kloffoljuk, a hagymát apróra vágjuk és olajon pirítjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, a hagymával meghintjük. 1-1 főtt tojást helyezve rá. Összegöngyöljük a hússzeleteket, kívül is sózzuk, borsozzuk. Majd visszatesszük a lábasba a maradék hagymára. Vizet öntünk rá, fedő alatt pároljuk 30 percig. Egy kanál lisztből a tejföllel habarást készítünk, és behabarjuk a hagymás mártást. Jól átforraljuk,majd az egészet átpasszírozzuk. Az így kapott hagymaszószra helyezzük a húsroládokat.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös paradicsomsaláta » Göngyölt tojás » Tejfölös - rakott hús » Citromos-tejfölös csirke
» Marhahúsleves gazdagon » Tejfölös lecsós burgonya » Tejfölös csirkecomb » Tejfölös zöldbabsaláta
» Tejfölös-sajtos hús » Göngyölt Husika Heni-módra » Tejfölös szárazbableves » Tejfölös lecsó (vegan)
» Tejfölös krumplipaprikás » Ánizsos főtt marhahús » Tejfölös, olajos » Tejfölös ôszibarackleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.