| Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet marhahús 4 db főtt tojás 1 pohár tejföl 6 db vöröshagyma 1 evőkanál liszt étolaj, só, bors Elkészítés: A marhahús szeleteket vékonyra kloffoljuk, a hagymát apróra vágjuk és olajon pirítjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, a hagymával meghintjük. 1-1 főtt tojást helyezve rá. Összegöngyöljük a hússzeleteket, kívül is sózzuk, borsozzuk. Majd visszatesszük a lábasba a maradék hagymára. Vizet öntünk rá, fedő alatt pároljuk 30 percig. Egy kanál lisztből a tejföllel habarást készítünk, és behabarjuk a hagymás mártást. Jól átforraljuk,majd az egészet átpasszírozzuk. Az így kapott hagymaszószra helyezzük a húsroládokat. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |