Tutireceptek.hu fejléc

Gombásalagút recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertés comb
50 dkg gomba
2-3 fej vöröshagyma
70 dkg krumpli
1 dl tej
8 dkg vaj
só bors
grill-füszer
olaj

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk,kissé kiklopfoljuk, jól bepácoljuk,és másnap elősütjük serpenyőben.

A gombát ledaráljuk,a hagymát apróra vágva megdinszteljük, és a gombát rátesszük, sózzuk borsozzuk, (addig pároljuk mig a leve elpárolódik.)

A hús szeleteket szorosan kizsirozott tepsibe rakjuk, a gombapépet rásimitjuk.

Közben a krumplit puhára főzzük, és pürét készitünk belőle vajjal és tejjel. De ne legyen túl híg. Villával csíkokat húzunk, és lassú tüznél 45-50 percig szép pirosra sütjük.

Ha langyosra hült kockára vágjuk, és savanyusággal
tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős csirke nyárson » Nyúlsült zöldfűszerekkel » Cukkinis csirke - másként » Mazsolás hurka
» Rakott krumpli Mesi módra » Rakott csirkemell ananásszal » Joghurtos csirkemell II. » Pulyka rakottas
» Almaval, sorrel sutott barany » Laskagombás tarja » Marhafarok pörkölt » Libamájjal töltött gomba
» Tavaszi rakottas » Borzas csirkecomb » Sörben sült csirkecomb » Krumplis húspogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.