Tutireceptek.hu fejléc

Almaval, sorrel sutott barany recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
negy jol megtermett baranyszelet (kb 1 kg)
4 alma, ha lehet savanyu
1 uveg korte sor, de lehet barmilyen sor is
pici olaj,
so,bors

Elkészítés:
A baranyhusi megmosom, folyo viz alatt.Majd sepenyoben hirtelen mindket oldalat lepiritom.utana es mely tepsibe rakom oket, es megsozom,borsozom.Majd raszeletelem a megtisztitott almakat,meglocsolom a sorrel, ugy, hogy jol ellepje a husit es az almakat is.ALufoliaval lefedem, es 180 fokon kb.egy oraig sutom.

Tanácsok:
Kivalo hozza koretkent natur rizs, vagy natur fott krumpli.Jo etvagyat!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: magicmag25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyasaláta almával » Tárkonyos bárányleves » Omlós csirke almával » Sült báránykaraj
» Falusi csirke birsalmával » Pirított báránymáj » Diós sajt almával » Gombás csirkemáj almával
» Rakott csirkemell almával » Savanyú káposzta almával » Pusztai báránysült » Nyársalt bárány
» Sült vadliba birsalmával » Sütőtök körtével, almával » Baranyai töltött szűz » Fokhagymás báránycomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.