Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tojáskrém recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
4 főtt tojás,
10 dkg puha vaj,
15 dkg ízlés szerinti gomba,
fél mk őrölt fehérbors,
fél ek vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd aprítógéppel nagyon apróra vágom. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm, vagy aprítógéppel apróra darabolom. Habosra keverem a puha vajat, összekeverem a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
Pirítósra kenve a legfinomabb.

Tanácsok:
Hamar romlik, másnap lehetőleg fogyasszuk el(ha addig marad).

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárga és gombasaláta » Sonkás-gombás batyu » Rókagombás rizses hús » Gombás melegszendvics
» Gombás rakott tészta » Tejszínes gombaszósz » Gombás csirkemell 2 főre » Gombás rakott hús
» Gombás hagymaleves » Tejszínes-gombás csőtészta » Sonkás-gombás rétes » Pulykamell+gombás mártás
» Tejszínes gombás teszta » Csirkés-gombás lasagne » Gombás marhasült » Gombás-húsos tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.