| Gombás tésztasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 30 dkg gomba 30 dkg penne tészta 20 dkg koktélparadicsom 15 dkg fetasajt 10 dkg olívabogyó 2 gerezd fokhagyma 1 cs.kapor só bors olíva olaj Elkészítés: A tésztát kifőzzük és hagyjuk kihűlni.A gombát apróra vágjuk kevés olajon megpirítjuk. Az olivaolajból az apróra vágott kaporból,a zúzott fokhagymából készítsünk öntetet amit sózunk borsozunk.Forgassuk bele a főtt tésztát a gombát az olivabogyót és jól keverjük el.Végül óvatosan adjuk hozzá a kockára vágott fetasajtot és a felezett koktélparadicsomot. Hűtőbe téve pihentetés után fogyasztjuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |