| Gombás póréleves krémsajttal receptLevesek Hozzávalók: 1 szép szál póréhagyma (50 dkg) 20 dkg csiperkegomba 20 dkg burgonya 3 evőkanál étolaj só frissen őrölt bors csipet tárkony 1 l zöldségleves 20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt tejföl a tálaláshoz Elkészítés: A pórét megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk. A felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáadjuk az apróra kockázott krumplit és a szeletelt gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá tálaláskor. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |