Tutireceptek.hu fejléc

Gombás póréleves krémsajttal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 szép szál póréhagyma (50 dkg)
20 dkg csiperkegomba
20 dkg burgonya
3 evőkanál étolaj

frissen őrölt bors
csipet tárkony
1 l zöldségleves
20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
tejföl a tálaláshoz

Elkészítés:
A pórét megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk. A felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáadjuk az apróra kockázott krumplit és a szeletelt gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük.

Hozzáadjuk a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá tálaláskor.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös gombás csirkecomb » Gombás-almás kacsaleves » Póréhagymás-gombás ragu » Gombás-Husos Fasirt
» Gombás tekercsek » Göngyölt gombás karaj: » Gombás szárnyas » Gombás csirketekercs
» Gombás mártás húsokhoz » Gombás szelet sajttal » Gombás harcsapaprikás » Gombás kölesrizottó
» Sajtos gombás stangli » Gombás-húsos tortilla » Gombasaláta » Burgonyás gombás tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.