| Gombás-baconos-sajtos stangli receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 2 csomag fagyasztott leveles tészta /2x500g/ 15 dkg bacon 50 dkg gomba 2 fej vöröshagyma 20 dkg trappista sajt só őrölt bors 1 db tojás szezámmag Elkészítés: A bacont, a vöröshagymát és a gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal, majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal, és tetszőleges méretűre daraboljuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |