Tutireceptek.hu fejléc

Sáfrányos csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2zacskó előfőzött rizs
20dkg zöldborsó
10dkg zöldbab
40dkg csirkemell
15dkg sárgarépa
só,bors,ételízesítő,
1ek. sáfrány
1csokor petrezselyem

Elkészítés:
A rizst szitán átmossuk,sáfrányos,ételízesítős vízben megfőzzük.Lecsepegtetjük,majd keverőtálba tesszük.Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet,a sós vízben leforrázott zöldborsót,a zöldbabot,a megtisztitott,kockára vágott sárgarépát.A csirkemellett kis csíkokra vágjuk,kevés olajon lepirítjuk,és a rizshez adjuk.Jól összekeverjük,és sóval,borssal ízesítjük.Használhatunk hozzá fűszerként zsályalevelet és kakukkfüvet is.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájjal töltött karaj » Kapros-juhtúrós csirke » Tojás csirkék » Tejszínes-parajos csirke
» Krumplis csirke (bulgár) » Csirkehússal töltött alma » Ramada csirke » Joghurtos csirkeszárnyak
» Almás, sajtos csirkemell » Sópáncélban sült csirke » Fokhagymás csirke baconban » Bácskai csirkemáj
» Provence-i csirketál » CSirke becsinált » Rokfortos csirkecomb » Curry csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.