| Gombaleves csicseriborsóval receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 35 dkg gomba tisztítva és szeletelve 15 dkg csicseriborsó 3 ek. hidegen sajtolt olaj 1 fej vöröshagyma 1 kávéskanál fehér bors 3 ek. teljes kiorlésű liszt 2 kávéskanál curry 1 pohár yoghurt (elhagyható) v. 1 pohár kefír 3 csipet tengeri só Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Felöntjük vízzel, sózzuk, majd a csicseriborsót is hozzáadva 20 percig főzzük. A lisztet egy dl vízben elkeverjük és a leveshez adjuk. Együtt készre főzzük. Tálalás előtt kevés yoghurttal dúsíthatjuk. A kitálalt levest megszórjuk curryvel. Tanácsok: Makrobiotikus A receptet beküldte: Antea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |