| Gesztenyés-kekszes tekercs receptLevesek Hozzávalók: 25 DKG darált keksz 18 dkg margarin 10 dkg porcukor 0.5 dl rum esetleg aroma 1 evőkanál kókuszreszelék 1-2 kanál kakaópor krém: 25 dkg gesztenyemassza 12 dkg margarin 1-3 evőkanál rum vagy aroma 1 kanál kóskuszreszelék 10 dkg porcukor tortabevonó Elkészítés: A kekszet a margarinnal a cukorral a kókuszreszelékkel és a kakóval alaposan összegyúrjuk. Akrémhez a felengedett gesztenyét áttörjük és a margarinnal, a rummal és a kókusszal addig gyúrjuk míg a cukor el nem olvad . A kekszmassza felét kb 20 x25 cm-es téglalappá nyújtjuk,folpak között, de akinek könnyeg az nedves késsel is kenegetheti . A töltelék felét rákenjük és feltekerjük.Hűtjük. A bevonócsokit 10 dkg 4 evőkanál olajat teszünk , majd a tekercset bevonjuk vele. Hűtjük , majd meleg késsel szeletelhetjük. Tanácsok: Érdemes belőle dupla adagot készíteni ,mert hűtőben hosszú ideig eláll. A receptet beküldte: szanád Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |