| Gesztenyés, havas háztető. receptSütemények, édességek Hozzávalók: Piskótához 4 db tojás 4 ek liszt 4 ek cukor fél cs sütőpor Krémhez 1 margarin 15 dkg cukor 1 cs tejszínes pudingpor 6 dl tej 1 cs gesztenye massza keksz masszához 25 dkg darált keksz 2 ek barack lekvár 10 dkg darált dió rum, vagy aroma 2 dl tej 1ek kakaó 4 ek cukor 15 dkg vaj fél cs kókuszreszelék Elkészítés: 4 tojásból piskótát sütünk. Ha kihűlt a következő krém kerül rá: 1 cs tejszínes pudingport 6 dl tejben megfőzünk, 1 margarint 15 dkg cukorral habosra keverünk. Összekeverjük a kihűlt pudinggal és bele keverünk egy csomag gesztenye masszát a tetejére a következő kerül. 25 dkg darált kekszet összekeverünk, 2 ek baracklekvárral, 10 dkg darált dióval, kevés rummal, vagy aromával. 2 dl tejben 1 ek kakaót, 4 ek cukrot felfőzünk, még langyosan bele 15dkg vaj és ezt is a kekszhez adjuk. jól összedolgozzuk, és Folpack között kinyújtva a krémre kenjük, nyomogatjuk. A tetejét kókuszreszelékkel hintjük be Tanácsok: Kép a naplómba. Elkészítési idő: 80 perc A receptet beküldte: rolvisa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |