| Gesztenyeszív receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25dkg fagyasztott gesztenyemassza, 2-3 evőkanál rum, 14dkg étcsokoládé, 2 evőkanál porcukor, fél evőkanál forró víz. Elkészítés: A gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, 8 részre osztjuk és egyenként szív alakúra formázzuk,majd a hűtőbe téve dermesztjük. a csokit kis tálban vízgőzön fölolvasztjuk. a szivek alsó kétharmadát a fölolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben megdermesztjük. addig a porcukrot vízzel simára keverjük, és a szivek szabadon hagyott felső harmadát belemártjuk. végül megdermesztjük. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: Egy s kcal A receptet beküldte: LoLiNa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |