| „Francia" puszedli receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3 tojássárgája 25 dkg margarin 15 dkg porcukor 40 dkg liszt 1 narancs vagy citrom reszelt héja 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag sütőpor 2-3 ek rum franciadrazsé Elkészítés: A cukrot és a margarint habosra keverem, és egyenként beledolgozom a tojások sárgáját. Hozzáadom a rumot, majd a többi hozzávalót a franciadrazsé kivételével. A tésztát a hűtőbe teszem pihenni legalább 1-2 órára. A megdermedt tésztából kis dió nagyságú gombócokat gyúrok, a tepsire ültetem és belenyomok a közepükbe egy-egy franciadrazsét. 200 fokos sütőben megsütöm aranybarnára sütöm. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |