Tutireceptek.hu fejléc

Az én mézespuszedlim recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tesztahoz; 20 dkg mez
25 dkg porcukor
1 dl viz
2 sutopor
1 szalalkali
4 evokanal olvasztott zsir
2 dl tej
4 tojassargaja
szegfuszeg
fahej
1 kg liszt
Mazhoz;4 tojasfeherje
30 dkg porcukor
1 vaniliascukor.

Elkészítés:
A mezet,a porcukrot es a vizet felforraljuk.Hozzaadjuk a tesztanal leirt tobbi anyagot. Dionyi nagysagu gombocokat formalunk, es kiolajozott tepsibe kisutjuk. Kozben elkeszitjuk, a mazt.A tojasfeherjeket a porcukorral, es a vaniliascukorral gozfelett felverjuk, es meg melegen beleforgatjuk, a kisult puszedlikat. Racsra tesszuk szaradni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes Duna-kocka » Sárgarépás-ananászos muffin » Fahéjas apróság » Gyümölcssaláta (kb. 2 adag)
» Sonkás papucs » Nagyim gyors sütije » Szüreti rakott tészta » Máglyarakás szelet
» Pudingos merülős » Csokoládés mézeskalács » Mogyoróvajas-csokoládés keksz » Citromkrémes kakaóstészta
» Illatos szilvás pite » Kókuszos-meggyes kocka » Sült banán mandulaforgáccsal » Bébi bukta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.