| Az én mézespuszedlim receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tesztahoz; 20 dkg mez 25 dkg porcukor 1 dl viz 2 sutopor 1 szalalkali 4 evokanal olvasztott zsir 2 dl tej 4 tojassargaja szegfuszeg fahej 1 kg liszt Mazhoz;4 tojasfeherje 30 dkg porcukor 1 vaniliascukor. Elkészítés: A mezet,a porcukrot es a vizet felforraljuk.Hozzaadjuk a tesztanal leirt tobbi anyagot. Dionyi nagysagu gombocokat formalunk, es kiolajozott tepsibe kisutjuk. Kozben elkeszitjuk, a mazt.A tojasfeherjeket a porcukorral, es a vaniliascukorral gozfelett felverjuk, es meg melegen beleforgatjuk, a kisult puszedlikat. Racsra tesszuk szaradni. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Kondorosi Judit Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |