Tutireceptek.hu fejléc

Forralt bor (csípős ) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 li. vörösbor, 8 dkg cukor, 1 rúd fahéj, 5 szegfűszeg, 1 tk. Erős Pista, vagy egy félbevágott cseresznyepaprika.

Elkészítés:
A bort és a többi hozzávalókat felmelegítjük és kb. 5 percig forraljuk. Csészékbe öntve forrón tálaljuk.

Tanácsok:
Zsebkendőt is adjunk mellé. :)


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős pácolt csirkeszárny » Forralt fűszeres cider » Csípős garnéla » Csípős spagetti 2.
» Csípős spagetti » Csípős csirke nyárson » Csípős sült csirke » Mandulás forralt bor
» Csípős töltött burgonya » Chilis forralt bor » Csípős saláta másként » Kínai csípős leves
» Csípős burgonyasaláta » Csípős krémsajt tésztára » Forralt bor I. » Csípős savanyú leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.