Tutireceptek.hu fejléc

Forralt bor (csípős ) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 li. vörösbor, 8 dkg cukor, 1 rúd fahéj, 5 szegfűszeg, 1 tk. Erős Pista, vagy egy félbevágott cseresznyepaprika.

Elkészítés:
A bort és a többi hozzávalókat felmelegítjük és kb. 5 percig forraljuk. Csészékbe öntve forrón tálaljuk.

Tanácsok:
Zsebkendőt is adjunk mellé. :)


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Glögg (forralt bor) » Csípős pipicomb » Csípős csirkeragu » Csípős fűszervaj
» Csípős krémsajt tésztára » Csípős saláta másként » Csípős burgonyasaláta » Illatos csípős csirke
» Csípős omlett olivával » Csípős húspogácsa » Mandulás forralt bor » Csípős csirke
» Csípős csirke kfc-módra » Csípős babos hús » Csípős savanyú leves » Gyümölcsös forralt bor


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.