Tutireceptek.hu fejléc

Forralt fűszeres cider recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 l Cider
pár cent Calvados
fél narancs leve
4 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
1/4 teáskanál szerecsendió
1-2 evőkanál cukor

Elkészítés:
Az almabort, a fahéjat, a szerecsendiót és a szegfűszeget egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel, mert az tönkreteszi az almabor aromáját!

Töltsünk 2-4 cl calvadost a poharakba, majd mindegyiket töltsük fel a meleg almabor keverékkel és forrón kínáljuk. Narancshéj vagy almahéj spirállal díszíthetjük


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldfűszeres tonhalkrém » Fűszeres, sütőtökös muffin » Fűszeres kevert kocka » Fűszeres sütőtök-krémleves
» Gyümölcsös forralt bor » Fűszeres tepsis tarja » Fűszeres sárga rizs » Fűszeres-sajtos kelbimbó
» Zöldfűszeres sült » Fűszeres aprópecsenye » Zöldfűszeres palacsinta » Fűszeres túró
» Fűszeres zöldbab » Fűszeres tallér » Fűszeres tortilla » Indiai fűszeres csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.