Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás forralt bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr

Elkészítés:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni!
Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt.
Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fehér forralt bor » Mandulás tofu » Mandulás tészta » Egyszerű mandulás szelet
» Citromos-mandulás muffin » Mandulás rántott hal » Lekváros-mandulás süti » Citromos mandulás hal
» Mandulás dara » Forralt bor I. » Mandulás tejleves » Epres, mandulás torta
» Mandulás parajfőzelék » Palacsinta forralt borban » Mandulás csirke » Mandulás süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.