Tutireceptek.hu fejléc

Csípős krémsajt tésztára recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg csípőspaprikás krémsajt
2 dl tej
őrölt fekete bors
1 kk vágott zöldpetrezselyem
2 cikk fokhagyma

400g tészta

Elkészítés:
A tejet felforralom és belekeverem a krémsajtokat, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és beleszórom a zöldpetrezselymet. Pár percig kevergetve főzöm. Kifőtt tésztára teszem.

Tanácsok:
Legjobb szarvacska tésztával.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős csirkeragu » Hagymás krémsajt » Csípős csirke nyárson » Krémsajtos kanapé
» Csípős szósz » Krémsajtlepény kékszőlővel » Csípős sajtfasírt » Krémsajt, I.
» Krémsajt, II. » Csípős csirkemell csíkok » Krémsajtos csirkemell » Hagymás sajtöntet tésztára
» Bolognai tésztarakottas » Krémsajtos burgonya » Lazactatár krémsajttal » Forralt bor (csípős )


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.