Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás padlizsán recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
személyenként 1 padlizsán
2 tányér rozscsíra
1 gerezd fokhagyma

2 ek. olaj.

Elkészítés:
A padlizsánt megsütjük és meghámozzuk, majd hosszában szétvágjuk. A rozscsírát megdaráljuk, és az így kapott szószt fokhagymával, sóval, olajjal ízesítjük. Ráöntjük a padlizsánra, és melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta padlizsánnal » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás sült krumpli
» Padlizsán krém piritósra » Diós fokhagymás túrógolyó » Padlizsán keleti módra » Padlizsán tojással
» Fokhagymás sült lapocka » Fincsi töltött padlizsán » Fokhagymás tarja » Sült padlizsán rakottas
» Erdélyi padlizsánkrém » Fetás padlizsánkrém » Fokhagymás sült csuka » Fokhagymás bagett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.